quoon

Algemene Voorwaarden

B-ONLINE BVBA, Grote Noordstraat 66, B-8830 HOOGLEDE neemt de nodige maatregelen om uw privacy te beschermen overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer ten opzichte van de Verwerking van Persoonsgegevens.

Bij registratie, aankopen en acties

Wanneer u onze website bezoekt, zich registreert op de website, of ons op een andere wijze persoonsgegevens over uzelf bezorgt, verzamelen en verwerken we mogelijk een aantal van deze persoonsgegevens.
Uw persoonsgegevens kunnen worden gebruikt voor onze klantenadministratie, het beheer van onze website, direct marketingdoeleinden, marktonderzoek, de verkoop en de promotie van onze producten en diensten, het beheer van onze promotionele acties of om de inhoud van onze producten en onze website te verbeteren.
Soms zal u worden gevraagd om een profiel aan te maken, waarbij u ons ook persoonsgegevens meedeelt. Als u op onze website inlogt aan de hand van uw account van een social networkwebsite, dan kunnen we hieruit informatie halen voor het profiel dat op onze website wordt aangemaakt. Het opmaken van dit profiel is nuttig om u interessante aanbiedingen te kunnen toesturen.
Uw persoonsgegevens kunnen door externe partners worden verrijkt. Uw persoonsgegevens kunnen mogelijk ook worden doorgegeven aan commerciële partners. Indien de gebruiker niet wenst dat zijn informatie op deze manier gebruikt wordt, kan hij ons bedrijf contacteren door te mailen naar info@quoon.be.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt door B-ONLINE BVBA, die de verantwoordelijke is voor de verwerking. De gegevens kunnen worden doorgegeven aan andere vennootschappen, in België en in het buitenland, die deel uitmaken van B-ONLINE BVBA, en ook aan commerciële partners.
Op onze website gebruiken we ook cookies. Meer informatie hierover vindt u in onze cookie policy.

In log-files

Ten slotte wordt er informatie verzameld in logfiles. B-ONLINE BVBA kan deze informatie gebruiken voor interne doeleinden zoals trafiek- en profielanalyse en op die manier het dienstenaanbod van B-ONLINE BVBA nog beter afstemmen op de interesses van de gebruikers.

Uw rechten

De bezoeker heeft het recht op inzage en verbetering na schriftelijke aanvraag.
Informatie over de bescherming van de persoonlijke levenssfeer kan bekomen worden bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: www.privacycommission.be.
Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging van informatie die wij ontvangen op onze websites te voorkomen.
U hebt ook steeds het recht om u te verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden, en tegen de doorgifte aan derden.
Als u wenst te reageren op één van de hiervoor beschreven handelingen, kunt u ons contacteren per brief op het adres vermeld bovenaan dit privacybeleid.

Als u ons uw telefoonnummer meedeelt:

  • Kunt u van ons telefonische oproepen krijgen, met informatie over producten, diensten en opkomende evenementen.
  • Kunt u telefonisch gecontacteerd worden door andere bedrijven waarmee wij contractueel verbonden zijn.
Wenst u dit niet, dan kan u ons hiervan per brief via bovenstaand adres of via een e-mail naar info@quoon.be op de hoogte brengen.

Als u ons uw e-mailadres meedeelt:

  • Kunt u van ons e-mails ontvangen, met informatie over producten, diensten en evenementen.
  • Kunnen wij uw e-mailadres doorgeven aan commerciële partners die producten of diensten aanbieden die u zouden kunnen interesseren.
Wenst u dit niet, dan kan u ons hiervan per brief via bovenstaand adres of via een e-mail naar info@quoon.be op de hoogte brengen.

Als u ons uw postadres meedeelt:

  • Kunt u in de toekomst van ons periodieke mailings ontvangen, met informatie over producten, diensten en evenementen.
  • Kunt u mailings ontvangen van commerciële partners die producten of diensten aanbieden die u zouden kunnen interesseren.
Wenst u dit niet, dan kan u ons hiervan per brief via bovenstaand adres of via een e-mail naar info@quoon.be op de hoogte brengen.
In dat laatste geval dient u ons uw exacte naam en uw adres mee te delen.
Als u van geen enkel bedrijf nog brieven wenst te ontvangen, contacteer dan de Robinsonlijst: www.robinsonlist.be.

Blijf op de hoogte van onze laatste video's

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Quoon:

Video's tussen je favorieten plaatsen?

Dat kan! Maak een profiel aan op Quoon.be en al je favoriet video's worden opgeslagen in je profiel

REGISTREREN MET EMAIL

Ingelogd? Sluit dit kader en vernieuw de pagina. Zo makkelijk is het!